Vi introducerer NobelProcera® 2G Systemet som first-mover

Vi introducerer NobelProcera® 2G Systemet som first-mover

NobelProcera 2G scannerVi har fået direkte adgang til nye markedsledende produkter og øget produktivitet med det nye NobelProcera® 2G System og for et travlt Laboratorium som vores, som forsøger at øge produktiviteten og omsætningen er NobelProcera 2G System et nyt værdifuldt redskab. Det nye 2G System inkluderer opdateret software og en ny scanner med direkte adgang til prostetik løsninger gennem det global NobelProcera produktionsnetværk. 

NobelProcera 2G Systemet er den næste generation af scannere, som med effektivitet og fleksibilitet øger laboratoriets samlede kompetence og produktions kapacitet. Systemet er en vital del af Nobel Biocare’s introduktion af det nye og forbedrede behandlingssystem, som blev introduceret i 2014. Dette innovative behandlingssystem samles i Nobel Biocare’s online NobelConnect netværk og er supporteret af det ledende diagnosticerings- og behandlingssystem; NobelClinician®. 2G systemet er samtidigt integreret med et digital Work flow og giver dermed også større mulighed for at samarbejde med tandlæger, tandteknikere og øvrige samarbejdspartnere. Den nuværende standard procedure er for en kliniker at tage et første indtryk, som sendes til et laboratorium for oprettelsen af en radiografisk vejledning.

Med NobelProcera 2G systemet er der ikke længere et behov for den radiografiske vejledning, hvilket hjælper til at sænke omkostningerne for klinikeren og øge fleksibiliteten. Laboratoriet kan tilføje yderligere værdi som en behandling partner ved at give intraoral modeloverflade oplysninger, der hjælper med klinikerens diagnostiske behandlingsplan. Takket være sin solide scanningsfunktion kan 2G Scanneren levere en model indscannet med intraoral overflade oplysninger såsom blødt væv og diagnostisk tand set-up. Dette kan kombineres med en patients (CB)CT scan af NobelClinician softwaren. Resultatet er en nøjagtig diagnostisk billede, som viser information til klinikeren uden en radiografisk vejledning, hvilket sparer kostbar tid for både tandlæge og patient.

Med vitale diagnostisk information, der kommer direkte fra laboratoriet, har tandteknikere dermed mulighed for at diskutere deres eventuelle overvejelser med klinikeren på et tidligt stadium. Sådan en samarbejdsbaseret tilgang forbedrer implantat diagnostik og dermedNobelProcera 2G scanner 2 den samlede behandlingsresultat, hvilket reducerer sandsynligheden for proteser med udfordringer, der senere kan opstå. Ved det næste trin, som er baseret på post- kirurgisk situation bliver individualiserede CAD/CAM- proteser nemt udformet i Nobel softwaren og derefter indsendt digitalt til NobelProcera’s integrerede globale produktions netværk via NobelConnect, som også giver mulighed for at gemme filer online.

Slutproduktet er et præcist fremstillet restaurering af fremragende kvalitet, der kommer med et ægthedscertifikat og en omfattende garanti. Bag ved Nobel Procera produkterne er der 30 års viden om udvikling af CAD/CAM løsninger til dentalbranchen og det har krævet en del ekspertise for Nobel Biocare at få udviklet det nye NobelProcera 2G System.

Læs mere om NobelProcera ved at besøge: http://www.nobelbiocare.com