Lava™ fuldZirkon kroner og broer

Hos Hjørring Dental Laboratorium kan du bestille fuldkeramisk krone

Hos os på Hjørring Dental Laboratorium kan du naturligvis bestille mange forskellige former for kroner – med porcelæn som den helt klassiske og mest udbredte. Helt aktuelt kan vi nu også tilbyde en ny spændende type, en fuldkeramisk krone – også kaldet en anatomisk krone –  og den giver nogle fordele i forskellige sammenhænge. En fuldkeramisk krone er udelukkende fremstillet i materialet zirkonia). Opbygningen og materialet giver nogle fordele, og gør en fuldkeramisk krone særlig egnet til visse dentale løsninger.

Vi benytter 3M™ ESPE™ Lava™, som du kan læse mere om i denne pdf fil: 3M_ESPE-Lava eller ved at besøge 3M ESPE’s hjemmeside: http://solutions.3mdanmark.dk.

Hvad er fordelen ved en fuldkeramisk krone?

Fuldkeramisk krone i Zirkonia har mindre translucens men er det stærkeste materiale til kroner. Den er optimal til præmolarer og molarer, ganske enkelt fordi den har højere styrke end den almindelige zirkononia hætte med porcelæn. Din patient får kort sagt en bedre og mere slidstærk dental løsning med en fuldkeramisk krone.

Bestil en fuldkeramisk krone hos Hjørring Dental Laboratorium

Her i Danmark er det stadig meget nyt med fuldkeramisk krone, og derfor er der ganske naturligt nogle spørgsmål om for eksempel fordele og ulemper. Her er du naturligvis velkommen til at tage fat i os her på Hjørring Dental Laboratorium. Vi rådgiver gerne om de forskellige  muligheder, og en du i tvivl om, hvorvidt en fuldkeramisk krone er det rette for din patient, vejleder vi naturligvis altid gerne. Vores erfaring fra diverse tandlæger i Danmark viser, at en fuldkeramisk krone er enkel og slidstærk løsning.