Vil du samarbejde?

Vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave?

Hos Hjørring Dental Laboratorium giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en opgave så muligheder og omkostninger kan vurderes inden eventuel opstart som kunde. Udfyld nedenstående skema med de relevante oplysninger og send til os eller send en e-mail med eventuelle billeder, tekster og øvrigt materiale så vi kan vurdere mulighederne. Vi vender tilbage hurtigt muligt. Du kan også booke et Skype møde og vi kan i fællesskab gennemgå opgavens karakter og din konkrete behov, samt mål, deadline og alle relevante detaljer.

Et stærkt samarbejde giver gode resultater

Vi tilbyder samarbejde til virksomheder, som har fokus på kvalitet og patientsikkerhed!

Det rette udstyr til præcise kroner til tandimplantater

Fundamentet til gode resultater ligger i at have de optimale kroner til tandimplantater. Derfor går vi meget op i altid at udarbejde de rette kroner, så det er med faglig stolthed ned til den mindste detalje, en tiendedel millimeter for at være helt præcis, at vi fremstiller kroner til tandimplantater. Det kræver også, at vi altid har det rette udstyr og materiale, og her sikrer vi den optimale præcision både ved analoge aftryk og ved digitale aftryk med TRIOS® samt lang holdbarhed ved at indhente CE-godkendte materialer fra de førende producenter. Udover det rette udstyr og materiale, har vi naturligvis specialister, der er uddannet i arbejde med kroner til tandimplantater.

Vores nye optiske NobelProcera® scanner giver os en bred vifte af nye muligheder for at fremstille individuelle produkter. Se en kort beskrivelse af vores produkter og kontakt os gerne for rådgivning og vejledning, vi har mere end 20 års erfaring og samarbejde med Nobel Biocare.

Vi har mange års erfaring inden for CAD/CAM, som i dag udgør ca. 80% af vores produktion i fast protetik.

Vi ordner dine kroner til tandimplantater hurtigt

Ja, vi håndterer mange ordrer for en lang række tandlæger her i Danmark, men hvis du bestiller kroner til  tandimplantater hos Hjørring Dental Laboratorium, får du dem naturligvis leveret hurtigt og stadig med høj dansk produceret kvalitet. Vi har nemlig mange ansatte og det rette udstyr til processerne med kroner til tandimplantater.

Sådan optimerer vi vores samarbejde

Når man har brug for information og skal samarbejde med Hjørring Dental laboratorium som patient, kunde, samarbejdspartner eller myndighed har vi en politik om at det skal det være så nemt som muligt at kommunikere på en let og hensigtsmæssig måde, så det passer til Jeres behov. Med den nyeste teknologi til rådighed er der flere platforme som hver især er enkle nok at benytte og sparer både tid og penge, men fungerer driftsikkert og hurtigt.

Vi har i 2014 indført brugen af Microsoft Sharepoint® som vores centrale videns- og samarbejdsplatform. Klargøringen til at deltage i de ny muligheder som Hjørring Dental Laboratorium tilbyder på bl.a. den nye Sharepoint Kundeportal er hurtigt overstået med os som guide. Portalen indeholder bl.a. leveringstider, feriekalender og åbningstider, vejledninger og guides, firma- og kontaktoplysninger, debatfora m.m.
Sharepoint projektet er operationelt i betaversion fra 1. september 2014.

Jatak, send mig informaton om kundeforhold!
Nyheder

Hvordan vil du kontaktes?