Patientsikkerhed

Hos Hjørring Dental Laboratorium har vi altid stort fokus på patientsikkerhed

Hos Hjørring Dental Laboratorium er patientsikkerhed altid en kerneydelse. Det er ganske enkelt udgangspunktet for alt vores arbejde, uanset om det er kroner, proteser eller broer, at patienten ikke lider overlast ved at bruge vores produkter. Det er vores klare overbevisning, at patientsikkerhed kommer, når man som os har stor erfaring og stadig stor respekt for hver enkelt opgave. Samtidig hjælper det naturligvis, at opgaverne udføres regelmæssigt, så håndværket holdes ved lige.

Hvordan sikrer vi høj patientsikkerhed?

Vores arbejde er præcisionsarbejde, og for os er det blandt andet patientsikkerhed, når kronen er udformet helt perfekt, så den bliver siddende bid efter bid. Derfor fremstiller vi på digitale og analoge aftryk , så kronerne bliver helt præcise og desuden er vi grundige i opmålinger, tilslibninger og kontroller. Det er naturligvis også patientsikkerhed, at materialerne holder til det hårde liv som tand, og her bruger vi kun de bedste materialer fra anerkendte producenter. Som en ekstra sikkerhed forsyner vi, som nogle af de få i landet, alle order med digital stregkode, så man altid kan aflæse materialer og hvem der har fremstillet kronen.

Vi har naturligvis tavshedspligt med hensyn til alle informationer vi har indhentet om alle patienter.

Høj patientsikkerhed siden 1956

Hjørring Dental Laboratorium har eksisteret siden 1956, og vi har altid lagt vægt på vores patientsikkerhed. Først og fremmest for patienternes skyld, men vi indrømmer da gerne, at det nok havde været svært at drive vores forretning i over 50 år, hvis vi ikke havde haft fokus på patientsikkerhed. Flere af vores medarbejdere er specialister, og har udført deres arbejde i over 30 år. Desuden sætter vi en stor ære i et højt og opdateret uddannelsesniveau.