Duraflex™ tandproteser

Vi tilbyder tynde og lette tandproteser i DuraFlex™ – et stærkt og fleksibelt materiale med en række særlige fordele:

• Behagelig i brug
• Det fleksible materiale ’klikker’ sig på plads omkring tænderne og gør dermed stålbøjler overflødige.
• Naturligt udseende
• Sund og allergifri
• DuraFlex indeholder ingen giftstoffer og giver ingen allergiske reaktioner eller afsmag
• materialet er 100 % biokompatibe
• I stedet for en stålbøjle får man med DuraFlex en kosmetisk optimal løsning med naturlige farver, identisk med tænder og tandkød

Søger du moderne tandproteser, kan vi hos Hjørring Dental Laboratorium tilbyde de tynde og lette tandproteser i DuraFlex. Dette stærke og fleksible materiale giver moderne tandproteser, der for eksempel ikke har brug for stålbøjle for at sidde fast med kan klikkes på. Det vil sige, at dine patienter slipper for de synlige bøjler, og tilmed får tandproteser med naturlige farver, som passer til både tænder og tandkød. I øvrigt indeholder Duraflex ingen giftstoffer og giver hverken allergiske reaktioner eller afsmag.

Tandproteser uden for meget besvær

Gode tandproteser sørger for, at patienterne kan leve et normalt liv uden besvær med for eksempel at tygge eller for meget vedligehold. Det kræver stor præcision at opbygge tandproteser, der passer nøjagtigt til den enkeltes bid. Vi har i mange år arbejdet dagligt med at sikre de bedste resultater, så patienterne kan leve uden forstyrrelser. Vi sætter altid en stor faglig stolthed arbejdet med vores tandproteser, og lægger derfor vægt på, at vi altid har det rette udstyr, materiale og naturligvis specialister til disse tandproteser.

Få de rette tandproteser

Der findes efterhånden mange former for tandproteser, og hos os kan du bestille de fleste. Vi er sørger for at du får dine tandproteser leveret hurtigt – dog uden at det går ud over kvaliteten. Derfor har vi flere specialister klar til at tage sig af bestillingerne, samt eget udstyr der gør vi os i stand til at arbejde bedre og mere effektivt. Hjørring Dental Laboratorium har leveret tandproteser til de danske tandlæger siden 1956.