Website Disclaimer

Denne hjemmeside ejes og drives af;

Hjørring Dental Laboratorium ApS
Jernbanegade 22
DK-9800 Hjørring
CVR nr.: 15002107
Tlf. +45 9892 1878
E-mail: mail(at)hjdentallab.dk

Vilkår og betingelser for brug af www.hjdentallab.dk

Brugen af www.hjdentallab.dk (herefter “Hjemmesiden”) er underlagt nedenstående betingelser. Såfremt du ikke kan acceptere betingelserne, beder vi dig forlade hjemmesiden uden at gøre yderligere brug af den.

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på hjemmesiden gøres offentligt tilgængeligt i oplysningsøjemed. Hjørring Dental Laboratorium tilstræber, at indholdet er ajourført, men vi kan ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret.

Indholdet er ikke ment som og kan ikke erstatte teknisk assistance eller rådgivning.

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand, over hvilke Hjørring Dental Laboratorium ikke har kontrol.

Hjørring Dental Laboratorium tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at hjemmesiden ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende. Hjørring Dental Laboratorium garanterer imidlertid ikke, at hjemmesiden er fri for sådanne skadelige programmer og fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, som er modtaget fra hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra hjemmesiden.

Links

Der må ikke frames eller deep-linkes til denne hjemmeside. Det er tilladt at linke til hjemmesidens forside på en loyal og ikke-konkurrerende måde.

Immaterielle rettigheder

Hjemmesiden indeholder ophavsretligt beskyttet materiale og andet materiale beskyttet af andre immaterielle rettigheder. Du kan finde en liste med respektive varemærker her. Du må alene benytte hjemmesiden i overensstemmelse med de rettigheder, som lovgivningen giver dig. Enhver anden benyttelse kræver forudgående skriftlig tilladelse fra Hjørring Dental Laboratorium.

Behandling af personoplysninger

Hjørring Dental Laboratorium indsamler oplysninger om dig, når du f.eks. tilmelder dig et arrangement, workshops, netværk mv. via hjemmesiden, anvender kontaktformularen, sender en ansøgning via hjemmesiden eller tilmelder dig nyhedsbrevet. Hjørring Dental Laboratorium indsamler i den forbindelse personoplysninger som f.eks. navn, adresse, stilling, email-adresse, telefonnummer, præferencer, arbejdsplads mv. E-mail adresser anvendes til at udsende nyhedsbreve, videregives ikke til tredjemand og behandles fortroligt. Du kan til- og afmelde nyhedsbrevene på hjemmesiden.

Når du benytter hjemmesiden, opsamles der ligeledes oplysninger om din adfærd. Dette sker blandt andet ved brug af “cookies”. Læs mere om Hjørring Dental Laboratoriums cookie-politik her. Alle oplysninger, som indsamles, behandles fortroligt og overføres ikke til lande uden for EU/EØS. Oplysningerne behandles af en ekstern databehandler, som udfører hosting af hjemmesiden. Udvekslingen af oplysninger mellem Hjørring Dental Laboratorium og den eksterne databehandler sker krypteret.

Du kan få nærmere oplysninger om de oplysninger, som Hjørring Dental Laboratorium har registreret om dig, ved at rette henvendelse til Hjørring Dental Laboratorium. Du kan i den forbindelse uden betaling få rettet eventuelle ukorrekte oplysninger eller bede om, at Hjørring Dental Laboratorium ophører med behandlingen af dine oplysninger.

Lovvalg og værneting

Brugen af denne hjemmeside er undergivet dansk ret og tvister, som udspringer af eller vedrører hjemmesiden, skal behandles af de danske domstole.